Respirar: Temps de tardor


Col·loca el teu cos en una posició còmoda, amb l'esquena recta. Tanca els ulls i respira profundament. porta la teva atenció al cos i relaxa les cames... la panxa... el pit... l'esquena... els braços... les mans... Relaxa la cara i el cap. Respira suaument, a poc a poc.

Ara vull que t'imaginis que et trobes en el mig d'un bosc. És tardor, així que les fulles dels arbres han canviat de color. Algunes segueixen verdes, altres estan grogues, altres marrons, altres estan vermelles. Hi ha altres que tenen tots els colors junts. Mira cap a terra, hi ha moltes fulles caigudes i és com una gran catifa de tots els colors i formes. Imagina que et tombes sobre ella. Escolta el so de les fulles en caure sobre elles. respira profundament i sent l'aire fresc de tardor. Estàs molt còmode i relaxat, tranquil i en equilibri. Sent les emocions que això et genera. 

És hora de tornar, així que a poc a poc imagina't que s'esvaeixen les imatges del bosc, que desapareixen els arbres i les fulles de colors. Pren consciència del teu cos i lentament mou els peus i les mans. Obre els ulls i respira a fons. Després deixa anar tot l'aire. Guarda la sensació de tranquil·litat i relaxació i dóna gràcies a Déu per aquest bosc de tardor i per aquestes fulls de colors.

Feliç tardor

Comentaris

  1. Ens ha agradat molt començar la tardor amb pluja i imaginant-nos en un bosc de fulles de colors. Estem molt relaxats!

    Els nens i nenes de 1rB Sant Gabriel BCN

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies