Contemplar: Foscor


Fa uns dies que tothom parla de que la llum és molt cara. Potser heu pogut veure que a casa es posa la roba a rentar al vespre per gastar menys. A la tele, fins i tot, ha sortit una noticia d'un país, Austria, que está avisant a la població que pot haver-hi una apagada general a Europa i deixar-ho tot a les fosques durant unes setmanes. 

En una societat com la nostra, utilitzem les noves tecnologies, internet i les xarxes socials de manera constant. Per això, la nostra dependència de l'electricitat és total per estudiar, treballar o relacionar-nos. Però, a més, l'electricitat també s'utilitza per encendre els semàfors, il·luminar les escoles, fer funcionar els hospitals, activar la maquinària a les fàbriques…

Us podeu imaginar el què passaria? Qué faries tu en una apagada general que durés uns dies? 

De vegades, en el nostre cor també hi ha foscor: la foscor de l’odi, de l’enveja, de l’orgull, de l’egoisme... Aquells que creiem i seguim a Jesús, hem d’escoltar com Jesús ens diu: “Vosaltres sou la llum del món”. Encendre la llum en el nostre cor, la llum de l’alegria i de la pau, és encendre la llum en el nostre dia a dia, és viure segons Jesús ens diu. 

Comentaris