Aprendre: Dia internacional per a l'abolició de l'esclavitudAl vídeo veiem com un home busca una feina per mantenir la seva família i accepta l'oferta d'un reclutador signant un contracte pel que sembla una bona feina amb un salari decent. Un cop al seu destí, la realitat és molt diferent.

L'esclavitud no és un assumpte del passat, actualment es presenta de maneres diferents. El tràfic de persones, el treball infantil, el reclutament forçós de nens per a la guerra i la servitud per deutes són alguns dels exemples. Més de 21 milions de dones, homes i nens viuen en condicions d'esclavitud, és a dir, 3 de cada 1.000 persones al món. Aquestes xifres demostren que actualment hi ha més persones en situació d'esclavitud que en qualsevol altre període de la història.

Avui, preguem per tots els que pateixen actualment de les injustícies,  de l’esclavitud i les guerres. Que tots ells trobin la força del Pare en els seus cors i s’adonin que els està esperant, que no els ha abandonat i no els abandonarà mai.


Comentaris