Transformar: Un raig d'esperança


Una missió de científica ha descobert davant de les costes de Tahití (Polinèsia Francesa) un dels principals esculls de corall sans del món, a una profunditat d'entre 30 i 65 metres. La troballa d'aquest escull és molt valuosa per les grans dimensions (tres quilòmetres de llarg i entre 30 i 60 metres d'amplada) i per l'estat original dels corals en forma de roses que arriben als dos metres de diàmetre.

Més de la meitat dels coralls del món s'han perdut en els darrers trenta anys i els científics diuen que, a nivell mundial, el culpable més gran és l'escalfament dels mars provocat pel canvi climàtic. Aquest descobriment és una notícia molt bona, un raig d'esperança per al món. Encara tenim una oportunitat per canviar les coses!

Comentaris

  1. Als nens i nenes de 1rA del col·le de Barcelona, ens ha agradat molt. Hem parlat de la importància de tenir uns mars i oceans ben nets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies