Transformar: Plàstics al mar

 


La contaminació de mars i oceans és un dels grans problemes mediambientals a què s'enfronta la humanitat. Per això, en aquest vídeo volem explicar les cuases i les conseqüències que tants plàstics acabin al mar. A més, presentem diverses possibles solucions a aquest gran problema. I tu, què faràs per reduir els plàstics al mar?

Déu, us dono gràcies per aquesta casa, que alhora és Mare. Et demano que ens ajudis a valorar-la i a cuidar-la. Ella és qui ens dóna la vida. Cada fulla, cada arbre, cada bosc, cada prat, cada riu, mar i oceà, són llar i són bellesa, són la nostra energia i la nostra força. Cadascun dels animals que habita aquí és germà i és company. Cada cop que respirem, que sentim el sol i la pluja a la nostra pell, i l'olor de la terra mullada, d'alguna manera sento la teva presència. Nosaltres som una part de la Terra, i ella és una part de nosaltres. És important que no oblidem això.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies