Pregar: Gràcies pels nostres professors/es


Avui, Dia Mundial dels docents, vull donar les gràcies per tots ells i elles.

Gràcies, senyor, per haver-me permès aprendre de tantes persones diferents. Gràcies per permetre que els meus professors/es arribin a mi i que m'ajudi a créixer de moltes maneres. 

Gràcies Senyor per cada professor que percep un do especial en els nens que té davant seu. Gràcies pels mestres que saben escoltar i liderar amb suavitat. Gràcies pels docents que esperen molt dels seus alumnes, i que per amor els exigeixen més. Concedeix forces als professors que donen tot allò que tenen i ajuda els docents que es troben esgotats i necessiten descans. Senyor, motiva els professors a inspirar els seus alumnes a créixer i ser millors cada dia. Motiva'ls a continuar intentant que l'ensenyament sigui divertit i interessant perquè puguem gaudir de l'oportunitat d'aprendre. I Moltes gràcies perquè quan els seus alumnes fracassen aconsegueixen donar-los consol i motivació per no donar-se per vençuts.

Senyor, deixeu-los ensenyar bé, que siguin exemples de la teva llum als altres i no deixin mai el cor dels seus alumnes.



Comentaris