Respirar: Meditació d'Advent

 


Avui ja som més a prop del Nadal. En començar aquesta estona de meditació pot ajudar tancar els ulls i connectar amb allò més profund de nosaltres a través del silenci.  Posa't còmode a la cadira, en una postura atenta. Fes una respiracio... i avui nota el suport del terra. Deixa anar les espatlles cap el terra, relaxa la mandíbula i també els ulls i les celles. Fes de nou una respiració... tanca els ulls.  Imagina't  un cel fosc, ple d'estels, de mides diferents... 

Ara et fixes en un estel que brilla més que els altres. És molt bonic.  És ple d'una llum blanca preciosa, brillant i resplandent. Sembla que es fa gran mentre l'observes, com si et volgués cobrir totalment amb la seva llum.  T'omples de llum blanca; sent la llum baixant pels braços, fins a les mans i els dits. Et baixa també per tot el cos, cames i peus fins els dits dels peus. Mira ara dins el teu cor i omple'l de la llum de l'amor. Ara formes part de l'estel, com et sents? 

Ja es hora de tornar. Poc a poc t'allunyes de l'estel, t'acomiades d'ell i també de tots els altres. Continua respirant a poc a poc mentre tornes al moment present. 

Senyor Jesús, Vós sou la llum del món, el meu «camí, veritat i vida». Ajudeu-me en aquest temps d'Advent, a caminar cap a la novetat de la llum.

Comentaris