Celebrar: Un per a tots, tots per a Ell


"Un per a tots, tots per a Ell" és el lema de la Jornada d'Infància Missionera que es va celebrar ahir, diumenge 15 de gener del 2023.
Tots som part d'una societat que ens necessita i ser-ne part és el que ens fa millors. Tots som aquí per millorar la vida dels nostres amics, familiars, companys… Alguna vegada has pensat com vols millorar el món on vius? Hi ha milions de maneres de fer-ho. Es tracta de deixar sempre tot millor del que ho has trobat i tu decideixes com fer-ho.
En un món dividit per l'odi, les guerres, les diferències i les enveges, ens ajudem, ens perdonem i mostrem a la gent que un altre món és possible. Tenim una responsabilitat amb els nostres iguals i tots som indispensables per a Déu. Jesús va escollir els apòstols, tots molt diferents. Avui, Jesús continua escollint persones com tu i com jo. Cadascun dels nostres noms està escrit a la “llista”. Ell t'ha cridat i t'ha triat a tu.
És el teu moment. Interessa't pels que t'envolten i treu el millor de tu per posar-lo al servei de tothom. Déu t'ha creat perquè et puguis donar als altres. Tots som necessaris, cadascú de nosaltres és insubstituïble per a l'equip de Déu.
Un per a tots i tots per a ELL!
Revista Gesto

Comentaris