Pregar: Temps d'alegria


Si pensem en les coses de la vida que en fan sentir alegria i en les que ens fan estar tristos, segur que faríem una llista molt més llarga de les bones que de les dolentes, tot i així tenim més tendència a queixar-nos que a ser agraïts.

Al llarg de la setmana vinent, cada dia podríem dedicar uns moments a fer “llistes”. De tot allò que ens produeix alegria ens en sentirem agraïts i procurarem fer-ho saber a tots els que ens envolten donat que, segurament, és gràcies a ells que podem sentir aquesta alegria.

De tot allò que ens fa estar més tristos en farem reflexió. Si alguna cosa la podem millorar nosaltres amb un canvi d’actitud, amb quatre paraules a una persona o amb un gest de reconciliació, ens esforçarem per aconseguir-ho. Si hi alguna cosa que no depèn de nosaltres i no sabem com millorar-la, aprendrem a acceptar-la i a viure-la de la manera millor possible.

Jesús és amb nosaltres i no ens deixa mai. Demanem-li ajuda, parlem amb Ell i segur que ens il∙luminarà el camí cap a l'alegria de viure.

Comentaris