Aprendre: Els nostres valors


Bon dia, avui parlarem de valors

Els valors són les regles de conducta i actituds que guien la nostra vida i ens ajuden a decidir entre allò que és correcte i allò que no ho és; és a dir, influeixen en la nostra manera de pensar, en els nostres sentiments i en les coses que fem. A més, són la base per viure en comunitat i relacionar-nos amb la resta de persones.
Els valors són a la vida com el GPS que fem servir en els viatges i que ens va guiant a l'hora de prendre decisions. Són al present, en cada acció que es realitza aquí i ara., ens permeten reconèixer-nos a nosaltres mateixos i aspirar a ser millors persones.
Aquest curs, a l'escola, treballarem 11 valors que ens ajudaran a viure a la manera gabrielista. Són les llavors que, sembrades al nostre cor, poden donar fruit abundant.

Tenim un valor per a cada lletra de la paraula GABRIELISTA. Avui els recordem tots, però els anirem treballant a poc a poc:

G de Generositat, A d'Autenticitat, B de Bondat, R de Responsabilitat, I d'Implicació, E d'Equilibri, L de Llibertat, I d'Imaginació, S de Senzillesa, T de Tenacitat i A d'Autonomia.

Jesús, ajuda'm a seguir el teu GPS i fer que els teus valors siguin els meus.


Buenos días, hoy vamos a hablar de valores

Los valores son las reglas de conducta y actitudes que guían nuestra vida y nos ayudan a decidir entre lo que es correcto y lo que no lo es; es decir, influyen en nuestra forma de pensar, en nuestros sentimientos y en las cosas que hacemos. Además, son la base para vivir en comunidad y relacionarnos con las demás personas. 
Los valores son en la vida como el GPS que usamos en los viajes y que nos va guiando a la hora de tomar decisiones. Están en el presente, en cada acción que se realiza aquí y ahora., nos permiten reconocernos a nosotros mismos y aspirar a ser mejores personas.
Este curso, en el colegio, vamos a trabajar 11 valores que nos ayudaran a vivir a la manera gabrielista. Son las semillas que, sembradas en nuestro corazón, pueden dar fruto abundante.
Tenemos un valor para cada letra de la palabra GABRIELISTA. Hoy los recordamos todos, pero los iremos trabajando poco a poco:

G de Generosidad, A de Autenticidad, B de Bondad, R de Responsabilidad, I de Implicación, E de Equilibrio, L de Libertad, I de Imaginación  , S de Sencillez, T de Tenacidad y A de Autonomía. 

Jesús, ayúdame a seguir tu GPS y hacer que tus valores sean los míos. 

Comentaris