Inspirar: Santa Teresita del nen Jesús


Bon dia, avui us explicarem qui era la Teresa i quines paraules ens va deixar com a missatge.

Teresa va néixer el 2 de Gener de 1873 a França. Era la filla petita de 9 fills. Quan la Teresita tenia quatre anys va morir la seva mare. El seu pare va procurar donar-li a ella i a les seves germanes tot l'afecte possible. Als 10 anys, la Teresita es va posar malalta greument. Un dia, va veure que la Mare de Déu era a la seva habitació i li somreia i poc després es va curar. Des de petita va tenir a Jesús com a amic, i per això parlava amb Ell tot el dia. Als quinze anys va voler entrar al convent com ho havien fet les germanes. La Teresita procurava ser una noia molt senzilla i fer perfectes les coses petites. Actuava sempre bondadosament i era molt amable amb les seves germanes religioses perquè sabia que estimant podria assolir el cel.

Va deixar escrita aquesta frase: Passaré el meu cel fent el bé a la terra.

I què vol dir? Doncs que volia passar la seva vida fent el bé a la terra. Volia ajudar els altres i fer del món un lloc millor. La Teresita creia que, en fer el bé, estava ajudant les persones a arribar al cel. Volia que tothom pogués experimentar la felicitat i la pau del cel.

Si tots féssim el bé, el món seria un lloc millor. Hi hauria més felicitat i menys tristesa. Hi hauria més pau i menys violència. T'agradaria ajudar a fer del món un lloc millor?

Comentaris