Transformar: Pensar en els altres


De vegades val la pena no pensar  tant en tu, en com et sents, en com estàs, en què t’han dit o en què t’han fet.
Avui et proposo que pensis en ELS ALTRES, els que tens més aprop i els que no coneixes.

  • Saps que tu ets molt important per a la teva família, per als teus companys, per als teus amics.Si a la classe o a casa hi ha mal ambient o problemes, procura sentir-te part de la solució; mira , pensa i decideix què pots fer per ajudar a millorar la situació. Si només et queixes i et lamentes i tothom fa el mateix, qui ajudarà a resoldre els conflictes?
  • Hi ha molts ALTRES, que malgrat no coneixes, existeixen. Famílies com la teva, pero que no tenen les mateixes oportunitats que tens tu, perquè han nascut a un altre país que ara mateix pateix molta pobresa o està en guerra: Només perquè ho sàpigues:
    • Entre 702 y 828 milions de persones van passar gana en el món durant el 2022
    • En l'actualitat hi ha 57 conflictes armats en el món (que vol dir que enlloc de diàleg, parlen les armes) 
Està clar que en aquest cas, és molt dificil que nosaltres puguem fer-hi alguna cosa, però sí que hi podem pensar. A més a més, properament tindrem la campanya de recollida d'aliments i serà un bon moment per ajudar a qui més ho necessita del nostre entorn.

Jesús vull ser una persona que posa pau i no es queixa de tot els que passa al seu voltant..Vull ser capaç de veure què necessiten els altres per viure més feliços i no pensar tant en com puc ser jo més feliç. Segur que preocupar-me pels altres m’ajudarà a ser més bona persona, com tu m’has ensenyat a ser.

Comentaris