Aprendre: B de Bondat

 


Bon dia.

Anteriorment hem parlat de la G de generositat, l'A d'autenticitat... Seguim amb els valors Gabrielistes i avui prestarem atenció a la B de bondat.

Ser bo significa tractar els altres amb amabilitat i compassió, ajudar a qui ho necessita i ser amigables. Pots ajudar els teus amics quan ho necessiten i compartir les teves coses amb ells. Ser bo també significa tractar els altres de la mateixa manera com t'agradaria ser tractat. La bondat és un regal que compartim amb els altres seguint l'exemple de Jesús, que sempre va ser amable i va estimar tothom.

Això és precisament el que va fer Sant Lluís de Montfort tota la vida, imitar Jesús. Quan era petit li encantava fer dibuixos de la Verge. Un dia un senyor li va comprar un dibuix i, què va fer ell? De camí a casa va veure una dona pobra que demanava una moneda. Lluís li va donar la moneda que li havien pagat pel dibuix. Això és una acció plena de bondat.

Senyor, a mesura que creixem en anys i en força, et demanem ens ajudis a créixer en bondat i a semblar-nos cada cop més a Tu.

Comentaris