Contemplar: Només un got d'aigua?


Segurament que recordareu haver fet alguna excursió, seguint un camí, amb molta calor, i desitjar trobar una font, d’aquelles que hi ha al costat del camí, i de la que raja una aigua fresca i bona; sembla un regal que ens ha fet la natura. Avui dia l’aigua és un dels béns més preuats, perquè amb el canvi climàtic i les calors que està fent aquests darrers estius, cada vegada hi ha menys aigua. Hi ha pobles a l’Àfrica que han de caminar una hora o dues per anar a buscar aigua per cuinar, per rentar-se, per refrescar-se. I nosaltres... només obrint l’aixeta...

Jesús ens diu que només que donem un got d’aigua a unes persones que tenen set, Déu estarà content i ens ho premiarà amb una alegria dintre nostre. Si ens el donessin a nosaltres, ens passaria el mateix. I així, veiem que el got d’aigua es converteix en un senyal d’estimar. 

Per això, en el dibuix, Jesús obre el cofre d’estimar i “treu” l’amor perquè vol que s’estengui pertot arreu. Si fos així, si féssim cas de la veu que ens parla dintre nostre per fer-nos més bons, segur que el món canviaria.

Comentaris