Transformar: Boscos i innovació: noves solucions per a un món millor


Bon dia

Sabies que els boscos són considerats els pulmons del planeta? Els arbres purifiquen l'aire en reduir el CO2 i ajuden a regular el clima. Són essencials per mantenir la vida a la Terra i tenen un paper rellevant en la lluita contra el canvi climàtic. Tot i això, l'amenaça de la desforestació i la degradació posa en perill la supervivència dels arbres a tot el món. Per tal de conscienciar sobre la seva importància, avui, 21 de març, primer dia de primavera, se celebra el Dia Internacional dels Boscos, una jornada que ens convida a reflexionar sobre la seva importància i a comprometre'ns amb la seva preservació i cura.

El lema d'aquest any és “Boscos i innovació: noves solucions per a un món millor”, reconeixent el paper fonamental de la tecnologia i la innovació en la preservació dels ecosistemes forestals com ara la utilització dels drons en la lluita contra els incendis .

Jesús, avui volem donar gràcies pels boscos, pels arbres alts i les fulles verdes. Gràcies pels animals que hi viuen, pels ocells que canten melodies alegres, i pels rius que flueixen plens de vida. Ajuda'ns a cuidar els boscos i a protegir-los, plantar arbres i estimar la natura.

Comentaris