Aprendre: I d'Imaginació




Bon dia,
Avui seguim aprenent sobre els valors gabrielistes i la seva relació amb Sant Lluís Maria (recordem que ahir va ser 28 d'abril, dia del fundador)
Imagina tenir una vareta màgica a la teva ment que et permet crear qualsevol cosa que puguis pensar. D'això se'n diu imaginació. Amb ella, pots inventar històries increïbles, pensar en llocs que mai no has visitat, o fins i tot imaginar com seria ser un astronauta, un pirata o un superheroi.
No t'ha passat mai quan llegeixes un llibre que pots veure al cap els personatges i els llocs, encara que estiguis només mirant paraules a la pàgina? Això és fer servir la teva imaginació.
La imaginació és única a cada persona. Ningú a tot el món imagina les coses exactament igual que tu. Pots fer servir la teva imaginació per resoldre problemes, crear coses noves o simplement per fer més divertit qualsevol moment del dia.

Sant Lluís Maria de Montfort tenia molta imaginació i era molt creatiu. De jove li agradava dibuixar i esculpir figures de la Mare de Déu. Després, les venia i donava els diners als pobres. Una altra de les seves habilitats era crear lletres de cançons dedicades a Jesús i Maria utilitzant com a melodia les cançons populars.

Sant Lluís Maria, ensenya'ns a fer servir la nostra imaginació per ajudar els altres, com tu ho vas fer.

Comentaris