Inspirar-se: Superman

Imagen de Solihin Kentjana en Pixabay

Bon dia, saps qui és aquest superheroi?

Superman és un superheroi molt fort i té poders increïbles, com volar o veure a través de les parets amb la seva visió de raigs X. Però en una ocasió, Superman va dir una cosa molt important: "No cal tenir una visió de raigs X per saber que alguna cosa no està bé." Què vol dir això?

De vegades, no necessitem tenir poders especials per adonar-nos que alguna cosa està malament. No cal veure amb els ulls allò que el nostre cor ja sap. Quan algú està trist o preocupat, encara que no ho digui, ho podem sentir. Tots tenim un “superpoder” anomenat empatia. És com un senyal que ens avisa quan algú necessita ajuda o quan alguna cosa no està bé, només veure els seus gestos o escoltar el to de veu.

Per exemple, si veus un amic o amiga a l'escola assegut sol/a i sembla trist/a, no necessites superpoders per adonar-te que passa alguna cosa. Potser necessita que el convidis a jugar o que li preguntis com se sent. Només cal escoltar el nostre cor i estar atents als altres.

Així que, la propera vegada que sentis que alguna cosa no està bé, confia en els teus sentiments i actua amb bondat, perquè aquest és el teu veritable superpoder .

Comentaris